Mezoterapija je jedna od najpopularnijih tretmana protiv starenja kože lica, vrata i dekoltea. Izvodi se u lokalnoj topičnoj anesteziji (nanošenjem anestetik kreme). Mezoterapijske koktele ubrizgavamo najnovijim mezoterapijskim pištoljem PISTOR ELIANCE, koji omogućuje bezbolnu biorevitalizaciju lica. Ovom metodom je omogućeno lako i precizno podešavanje dubine prodiranja, zapremine i vremena ubrizgavanja.

PISTOR pištoljem izvodimo dve vrste mezoterapije lica: MEZOGLOW i MEZOLIFT.

MEZOGLOW- je namenjen hidrataciji i osveženju kože, zbog čega ga mogu raditi sve starosne grupe pacijenata, dok je MEZOLIFT-namenjen pacijentima koji žele efekat hidratacije ali i zatezanja opuštene kože.
Izbor koktela vrši lekar u odnosu na stanje kože.

Efekti tretmana:

  • usporava proces starenja kože
  • prirodan i zdrav izgled
  • uklanjanje ožiljaka i fleka
  • ublažavanje bora
  • hidratacija kože.

 

 

Lipoliza

 

Lipoliza je medicinska injekciona procedura koja se koristi za topljenje lokalizovanih masnih naslaga.Tretman se izvodi korišćenjem ultratankih iglica  i ubrizgavanjem lipolitika u lokalizovane masne naslage (stomak, bokovi, noge i kolena).

Lipoliza je bezbolna i bezbedna procedura koja kratko traje i serijom od 3-6 tretmana postiže se željeni efekat.Vrstu i količinu lipolitika određuje lekar u odnosu na količinu deponovane masti.

Kontaktirajte nas

☎ Telefon: +381113430288

☎ Mobilni: +381642969525

Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 16/1

11000 Beograd

Website: www.fidija.com

Email: drsgoran@gmail.com